Výstavba novej bytovky vo Vrábloch

Výstavba novej bytovky vo Vrábloch
  • Leier

Obyvatelia malebného mestečka Vráble sa čoskoro budú môcť pýšiť novou bytovou jednotkou. Táto viacposchodová bytová stavba je postavená z Durisolu, čo znamená, že sa vyznačuje rovnako kvalitou, ako aj ekologickým aspektom.

Durisol je náš prémiový stavebný materiál vyrobený čisto na prírodnej báze. Šetrí životné prostredie pri výrobe a aj pri následnej prevádzke, no zároveň si zachováva vynikajúce fyzikálne vlastnosti. Jeho hlavnou surovinou je drevo, ktoré sa špeciálnou metódou mineralizácie zušľachtí a spracuje s cementom a vodou na tvarovku. Tieto tvarovky sú tým pádom 100 % recyklovateľné.

Na miesto boli dodané aj prefabrikované stropné konštrukcie spolu so schodiskovými ramenami, ktoré výrazne pomôžu stavbárom pri efektívnej realizácii. Schodiská sú vyrobené presne podľa projektovej dokumentácie, a tak sa dokážu prispôsobiť výškovej úrovni a umiestneniam podľa návrhov. Aj preto sú prefabrikované schody Leier ideálnym riešením pre každú stavbu. Sú presné, pripravené na rýchle zabudovanie a ihneď zaťažiteľné, čo značne zjednodušuje prácu na stavbe.

Obyvatelia si tak už čoskoro budú môcť užívať kvalitné, zdravé a príjemné bývanie, ktoré bude spĺňať všetky požiadavky nízkoenergetickej bytovky.

Fotogaléria