Vyhrajte vysoký záhon Durisol vďaka charitatívnej aplikácii 

Vyhrajte vysoký záhon Durisol vďaka charitatívnej aplikácii 
  • Leier

Spoločnosť Leier Basutoffe SK je partnerom prvej charitatívnej aplikácie APPkA, v rámci ktorej finančne podporila príbeh Andreja Kubinca, ktorý má diagnostikovaný CTP hypotonický syndróm. Počas jedného mesiaca v aplikácii sa mu podarilo vyzbierať krásnych 24 764 116 kCAL, ktoré sa prepočítali na financie a zabezpečili mu tak potrebné rehabilitácie. 

Okrem toho, sme sa rozhodli do aplikácie zapojiť aj ako produktový partner, a to formou súťaže.  Všetci užívatelia aplikácie majú do konca novembra možnosť vyhrať náš obľúbený vysoký záhon Durisol. Stačí sa zapojiť a začať zbierať kalórie. Pokiaľ sa vám podarí darovať aspoň 17 000 kCAL príbehom v priebehu dvoch mesiacov, v ktorých súťaž prebieha, budete automaticky zaradení do žrebovania o túto zaujímavú výhru. 1. decembra sa dozvieme meno šťastného víťaza, ktorý si domov odnesie Durisol záhon v tvare štvorca s rozmermi 120x120x80cm. 

Záhon sa vyznačuje čisto prírodným zložením, čím vytvára ideálne podmienky pre pestovanie okrasných a aj úžitkových rastlín. Využiť ho možno dokonca aj ako kompostér. Je odolný voči poveternostným vplyvom, vode, soliam i škodcom. Vydrží vám tak dlhé roky bez akýchkoľvek zmien. Oproti bežným záhonom z dreva či z plastu vás Durisol prekvapí svojou trvácnosťou, kvalitou, pevnosťou a najmä výbornými termoregulačnými vlastnosťami, vďaka ktorým sa bude zasadeným rastlinkám dariť viac ako v skleníku. Jednoznačne ide o veľmi praktický kúsok, ktorý by nemal chýbať v žiadnej záhrade. 

Stále máte čas zapojiť sa do tejto súťaže a získať Durisol vysoký záhon v hodnote takmer 400 Eur aj s dopravou zadarmo. Stačí si stiahnuť aplikáciu APPkA, ktorú nájdete v obchodoch APP Store aj Google Play. Tak neváhajte a začnite pomáhať s nami!