Sme hrdým partnerom prvej slovenskej charitatívnej aplikácie

Sme hrdým partnerom prvej slovenskej charitatívnej aplikácie
  • Leier

Ako výrobca stavebných materiálov ponúkame široký sortiment kvalitných produktov pre každú fázu výstavby. Od inžinierskych sietí, cez materiály pre hrubú stavbu až po záhradné výrobky k dotvoreniu okolia domu a skrášleniu záhrad. Okrem toho sa radi zúčastňujeme aj na projektoch, ktoré sa zaoberajú dobročinnosťou, ekologickým vzdelávaním či pomocou pre deti i seniorov. Najnovšie sme sa stali partnerom veľmi inovatívnej a modernej aplikácie, ktorá nesie názov APPkA. Neoslovila nás len samotná charitatívna myšlienka, ale aj spôsob jej prevedenia. Sami aplikujeme inovácie pri výrobe stavebných materiálov a podporujeme rôzne technologické zlepšenia, ktoré nás posúvajú dopredu. Investície do inovácií nám preto nie sú cudzie a radi podporíme projekt, ktorý takto prepája obe tieto odvetvia - charitu aj technológiu.

Podstatou tejto aplikácie je premena vynaloženej energie pri akejkoľvek aktivite na finančnú pomoc pre zdravotne znevýhodnených. Vďaka nej už ani jedna spálená kalória nevyjde navnivoč. V aplikácii sa nachádza niekoľko príbehov ľudí so zdravotným postihnutím, a užívatelia sa sami môžu rozhodnúť, komu túto energiu darujú.

V rámci spolupráce s aplikáciou sme sa aj my prisľúbili finančne pomôcť vybranému príbehu zdravotne znevýhodnenej osoby - konkrétne Andrejovi Kubincovi. Andrejko zo Senca má diagnostikovaný CTP hypotonický syndróm. Už od útleho detstva preto potrebuje neustále cvičiť a rehabilitovať. Správne držanie tela sa snaží docieliť aj prostredníctvom liečebnej gymnastiky či kurzu spoločenských tancov. Jeho cieľom sú ďalšie odborné rehabilitácie, ktoré mu veľmi pomáhajú. Počas nasledujúcich dní majú ľudia používajúci aplikáciu APPkA možnosť darovať svoje spálené kalórie práve Andrejkovi. Po naplnení cieľovej sumy 40 000 000 kCal, prispejeme jeho príbehu finančnou čiastkou na zabezpečenie potrebných rehabilitácií pre zlepšenie jeho zdravotného stavu.

Andrejkovi nám teraz ostáva už len držať palce. Možno aj z neho raz vyrastie jeden nadšený stavbár, ktorý si bude chcieť postaviť svoj vysnívaný domov. Preto aj vás vyzývame, aby ste si túto aplikáciu čo najskôr stiahli a začali čo najskôr pomáhať s nami. 

Fotogaléria