Záhradné prvky Leier sú populárne aj medzi známymi osobnosťami. Juraj Hrčka rozširuje svoju záhradu o ďalšie Leier produkty.

Záhradné prvky Leier sú populárne aj medzi známymi osobnosťami. Juraj Hrčka rozširuje svoju záhradu o ďalšie Leier produkty.
  • Leier

V Leieri sa snažíme vyhovieť požiadavkám všetkých zákazníkov. Či už ide o výstavbu nového obydlia alebo dotvorenie prostredia záhradky, všetko pripravujeme podľa záujmov a predstáv objednávateľa. 

V predošlých týždňoch sme sa podieľali aj na skrášľovaní záhrady známeho herca Juraja Hrčku, ktorému sme zaobstarali a dodali naše Classic-line platne s vymývaným povrchom Dunajského štrku. Majú veľmi prirodzený vzhľad a nášľapnú vrstvu vytvorenú z kremičitého piesku a riečneho štrku. Medzi ich najväčšie výhody patrí mrazuvzdornosť, odolnosť voči posypovým soliam či nešmykľavosť. 

S Jurajom už dlhodobo spolupracujeme aj na našich reklamných kampaniach a o to viac nás  teší, že dôveruje našim Leier produktom. K vysokému záhonu Durisol, ktorý aktívne využíva už od minulej sezóny pridal ďalší praktický aj estetický prvok z nášho sortimentu. Ceníme si, že podklad pre svoj dvor a altánok zveril práve do našich rúk. Platne má už v týchto chvíľach  položené a môže si tak plnohodnotne užívať pokojné letné chvíle vo svojej záhrade.

Fotogaléria