Novinka: Vysoký záhon Durisol v nových farebných prevedeniach

Novinka: Vysoký záhon Durisol v nových farebných prevedeniach
  • Leier

Pestovanie vo vysokých záhonoch poskytuje záhradkárom niekoľko výhod. Nielen, že uľahčujú vykonávanú prácu s rastlinami, ale zároveň esteticky skrášlia a sfunkčnia priestor vo vašej záhrade.

Obľúbeným produktom nášho sortimentu je práve vysoký záhon vyrobený z Durisolu, jedinečného materiálu, ktorý na rozdiel od bežných drevených záhonov vydrží dlhé roky bez akejkoľvek zmeny a špeciálnej starostlivosti. Jeho ponuku sme preto doplnili o niekoľko farieb. Okrem prírodnej hnedej sú po novom dostupné prevedenia v antracitovej sivej, béžovej, jemnej zelenej či žltej. Výber je možné prispôsobiť osobnej preferencii alebo aj vzhľadu záhradky. Vytvára ideálne podmienky na pestovanie okrasných aj úžitkových rastlín, pretože vo vnútri nádoby udržuje optimálnu klímu. Okrem toho je odolný voči mrazom, poveternostným vplyvom, vode i škodcom. Výhodou je aj jeho jednoduchá montáž, ktorú bezproblémovo zvládne úplne každý. Je dostupný v niekoľkých tvarových a rozmerových zostavách, vďaka čomu je možné jeho umiestnenie prispôsobiť podľa potrieb.

Durisol je prírodný a 100% recyklovateľný materiál, ktorý šetrí životné prostredie a zároveň si zachováva vynikajúce fyzikálne vlastnosti. Jeho hlavnou surovinou je drevo, ktoré sa špeciálnou mineralizáciou zušľachtí a spracuje s cementom a vodou. Výhody jednotlivých materiálov sa pri výrobnom procese spájajú a vznikajú dokonale spracované produkty Durisol. 

Nakombinujte si vysoký záhon presne do vašej záhrady. Všetky možnosti nájdete na: https://www.leier.sk/produkty/zahradny-program/zahradny-program-durisol/durisol-vysoky-zahon/

Fotogaléria