Každý komín potrebuje svoj domov!

Každý komín potrebuje svoj domov!
  • Leier

Chceme vás povzbudiť aj v týchto nezvyčajných časoch a pomôcť s naplánovanou výstavbou. Preto sme si pre vás pripravili jesennú akciu, ktorá vám aspoň trocha ušetrí výdavky spojené so stavbou domu.

Postavte si dom z tehly Leier a dostanete k tomu komín SMART alebo ECO Plus len za polovičnú cenu. Tak využite našu jesennú akciu a získajte moderné certifikované riešenie pre svoj domov. Nákup určite neoľutujete, pretože na oba komínové systémy Leier sa vzťahuje až 33 ročná záruka!

Jesenná akcia platí na komíny ECO PLUS a SMART.
Tieto komínové systémy sú vhodné pre pripojenie širokej škály vykurovacích zariadení s otvorenou spaľovacou komorou. ECO Plus je možné navrhnúť a zhotoviť aj s pomocnou vetracou šachtou, ktorá môže zabezpečiť odvetranie vnútorných priestorov stavby. Zadné odvetranie komína zabezpečuje odvádzanie vlhkosti z komínového telesa. Komínový systém Leier SMART je zas ideálny pre rodinné domy vďaka svojej veľkosti. Z pôdorysnej plochy zaberá iba 0,1m2, čo ho činí najmenším na trhu. Naviac sú oba navrhnuté z prírodných materiálov a zároveň spĺňajú všetky požiadavky vyplývajúce z príslušných noriem. Vďaka svojej vysokej kvalite, inovatívnosti, trvanlivosti, ako aj poskytovanej záruke si vyslúžili odporúčanie Komory kominárov Slovenska. Toto uznanie nás preto zaväzuje k neustálemu zdokonaľovaniu a vývoju našich výrobkov.

Táto akcia je určená len pre koncových zákazníkov, a to pri minimálnom odbere 35 paliet tehál Leier.

Ak máte o jesennú akciu záujem, prosím, obráťte sa na našich zmluvných partnerov - partnerské stavebniny, kde nájdete nielen akciový stavebný materiál, ale aj iné produkty z nášho portfólia: Zoznam predajcov >>

Tím Leier

Fotogaléria